Şanlıurfa'da Polis, hırsızlığı önlemek için broşür dağıttı

Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Toplum Destekli Büro Amirliği ekipleri, hırsızlık olaylarına karşı vatandaşları bilinçlendirmek amacıyla 'Keşke Demeden' projesini hayata geçirdi.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 04 Şubat 2013 15:02, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Şanlıurfa'da Polis, hırsızlığı önlemek için broşür dağıttı

Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Toplum Destekli Büro Amirliği ekipleri, hırsızlık olaylarına karşı vatandaşları bilinçlendirmek amacıyla 'Keşke Demeden' projesini hayata geçirdi. Polisler, tanıtımı yapılan proje kapsamında, hırsızlığa karşı uyarıların yazıldığı broşürleri vatandaşlara dağıttı.

Kent merkezinde son zamanlarda artan hırsızlık olaylarına karşın vatandaşların duyarlılığını arttırmayı hedefleyen Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Toplum Destekli Büro Amirliği ekipleri, 'Keşke Demeden' adlı proje hazırladı. Hırsızlığa karşı alınması gereken önlemler ve vatandaşların duyarlılığının amaçlandığı projenin tanıtımı Polis Evi Konferans Salonu'nda yapıldı. Projeyi yürüten polis ekiplerinin de katıldığı toplantıda konuşan Emniyet Amiri Volkan Güneş, vatandaşların hırsızlık olaylarına karşı duyarlılıklarını arttırmak için böyle bir proje başlattıklarını söyledi. Güneş, "Vatandaşlarımızın duyarlığını arttırmak ve hırsızlık olaylarına karşı toplumsal duyarlılığı arttırmak amacıyla böyle bir proje geliştirdik. Ekiplerimiz ile birlikte alan çalışması yaparak, oluşturduğumuz verilerle hırsızlık olaylarının yoğun olduğu bölgelerde vatandaşlarımızın duyarlılığını arttırmak için broşür dağıtmaya başlayacağız. 4 hafta sürecek olan proje çalışmasında ekiplerimiz, hırsızlık olaylarına karşı ne gibi önlemler alınması gerektiğini vatandaşlara anlatacak" dedi.

Tanıtım toplantısının ardından polisler, kent merkezindeki iş yerlerini dolaşarak vatandaşlara hırsızlık olaylarını önlemek için ne gibi önlemler alması gerektiğini anlatıp, projenin anlatıldığı uyarıların yazılı olduğu broşürleri dağıttı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber