Apartman boşluğuna düşen televizyon tamircisi öldü

Aydın'da televizyon ve ev aletleri tamiri yapan 54 yaşındaki Ali Ustabaşı, komşusunun 4 katlı apartmanında televizyon antenini tamir ederken apartman boşluğuna düşerek yaşamını yitirdi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 04 Şubat 2013 18:40, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Apartman boşluğuna düşen televizyon tamircisi öldü

Olay, Efeler Mahallesi Aydın Bulvarı Numara 31'teki apartmanda bugün saat: 11.30 sıralarında meydana geldi. Kiracısının evi boşaltmasından sonra televizyon anteni bozulan Haydar Burak (70) tamir için karşı binada televizyon ve ev aletleri tamiri yapan Ali Ustabaşı'nı eve çağırdı.

Ali Ustabaşı çırağı başka bir tamire gittiği için komşusunun ısrarı üzerine eve gitti. Ustabaşı 4 katlı apartmanın çatısından kablo çekerken bastığı etermitin ağırlığını kaldırmaması sonucu etermetin kırılmasıyla apartman boşluğundan zemin katta betona düştü.

HABER ALAMAYINCA YARDIM İSTEDİ

Tamirci Ali Ustabaşı'ndan yarım saat boyunca haber alamayan Haydar Burak, alt kattaki berberden ustayı telefonla aramasını istedi. Yaşlı adamın telefona cevap vermemesinden şüphelenen Haydar Burak ve komşuları apartmanın en üst katına çıkarak Ali Ustabaşı'nı aradı.

Apartman boşluğuna da göz atan komşuları yaşlı adamın cansız cesedinin sırtüstü yerde yattığını gördü. Komşuların haber vermesiyle olay yerine gelen sağlık ekipleri ve polis tarafından yaşlı adamın öldüğü belirlendi. Eşinin apartmandan düşerek öldüğü haberini duyan Cemile Ustabaşı, eşinin düştüğü apartmana giderek eşini teşhis edince sinir krizleri geçirdi.

Ambulansa alınarak ilk müdahalesi yapılan Cemile Ustabaşı ambulansla hastaneye götürüldü. Olayın ardından Ali Ustabaşı'nın kızları Fulden ve Çiğdem de olay yerine gelerek ‘Baba bizleri bırakıp nereye gittin” diyerek yas tuttu. Cumhuriyet Savcısı'na ifade veren Haydar Burak da, “Bu apartmanın bütün işlerini Ali usta yapmıştı. İyi bildiği bir yerdi Benim yüzümden oldu. Keşke yaptırmasaydım” diyerek üzüntüsünü dile getirdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber