Vali Yılmaz'dan, müdürlere 24 saat telefonunuz açık olsun talimatı

Düzce Valisi Adnan Yılmaz, "Benim telefonum 24 saat acık sizlerinde telefonu 24 saat açık olacak" talimatı verdi

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 05 Şubat 2013 23:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Vali Yılmaz'dan, müdürlere 24 saat telefonunuz açık olsun talimatı

Düzce Valisi Adnan Yılmaz, "Benim telefonum 24 saat acık sizlerinde telefonu 24 saat açık olacak" talimatı verdi.

Düzce İl İdare Şube Başkanları toplantısı Valilik Konferans Salonunda Vali Adnan Yılmaz başkanlığında geniş katılımla yapıldı.

Vali Adnan Yılmaz toplantıda yaptığı konuşmasında sunulan hizmetin muhasebesinin yapılması gerektiğini belirterek, "Başımızı yastığa koyduğumuz zaman bir günün muhasebesini yapmamız lazım. Kaç proje üretebildik. Kaç projemiz yatırım programına dahil oldu. Kaç projemiz hayata geçti. Bu yılımız bir önceki yıldan daha olmalı. Bu çok önemlidir" dedi.

Vali Yılmaz yatırımların planlamalarının kış aylarında yapılıp inşaat sezonun başlaması ile kazmanın vurulması gerektiğini belirterek "Mevsime bağlı yatırımlar ve vatandaş odaklı hizmet anlayışı bizim için son derece önemlidir. İşlerin yoğunlaştığı bahar ve yaz ayları gelmeden yatırıma yönelik hizmetlerimizin keşiflerimizin, projelerimizin bir an önce tamamlayarak hazır hale getirilmesi olmazsa olmazımızdır. Bir yaz sezonu, inşaat sezonu geçmeden kış bittiğinde bizim ihalelerimiz bitmeli ve Nisan ayında iş yeri teslim ayı olmalıdır. Şimdiden iki vardiya çalışmalıyız. Muhakkak nisan ayında yer teslimi yapalım. Yatırımlara gönderilen ödeneklerin muhakkak surette yılı içinde harcanmalıdır. Bakanlarımız 'Gönderdiğimiz para harcanırsa biz size para göndeririz' diyorlar. Harcamalarımızı yerli yerinde etkili, verimli ve tutumlu yapmalıyız" şeklinde konuştu.

Vali Yılmaz şöyle konuştu, "Vatandaşımıza en iyi hizmeti sunmalıyız. Tatilde dahil olsak hizmet sahibiyiz bunun böyle bilinmesi lazım. Cumartesi, Pazar dahi olsak biz görevdeyiz bunun bilinmesinde fayda var. Pazartesi olsun da vereyim bilgiyi olmaz. Ne zaman istenmişse o gün içinde yapılmalıdır. İşler yürütülürken her kurumun bir birine yardımcı olması esastır. Bireysel değil. Biz büyük bir aileyiz derken bunu kastediyorum. İşbirliği halinde çalışmalarımızı yürütürsek başaralı oluruz. Bunun için güç birliğini oluşturduk. Daha faydalı oluruz Düzce'miz için diye. Masa başında oturarak hizmet yapılmaz. Vatandaşla birlikte olmalıyız. Bir konuda bilgi istemişse o dakikadan itibaren öncelikli odur. Bu konuda biraz yavaşız ben böyle görüyorum."

Vali Yılmaz müdürlere son olarak "Benim telefonum 24 saat açık sizlerinde telefonu 24 saat açık olacak" talimatı verdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber