DTSO Başkanı Büyük ve yönetimi sanayicileri gezdi

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Metin Büyük ve Başkan Vekili Bahri Bakan ve Yönetim Kurulu Üyesi Murat Öz Bella Tekstil, İntem Triko ve TB Sewtech firmalarını gerek çalışmalar hakkında bilgiler aldılar

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 05 Şubat 2013 23:25, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
DTSO Başkanı Büyük ve yönetimi sanayicileri gezdi

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Metin Büyük ve Başkan Vekili Bahri Bakan ve Yönetim Kurulu Üyesi Murat Öz Bella Tekstil, İntem Triko ve TB Sewtech firmalarını gerek çalışmalar hakkında bilgiler aldılar.

Dtso yönetimi ilk olarak Çilimli ilçesinde yatırımı bulunan TB Sewtech firmasını ziyaret etti. Ziyarette fabrika yetkilisi Cemal Demirci'den üretim ve tesis hakkında bilgiler aldılar.

Ziyarette konuşan Dtso Başkanı Metin Büyük, TB Sewtech'in Toyota firmasının yan kuruluşlarından biri olduğunu belirterek, dünyanın en önemli otomotiv üreticilerinden biri olan Toyota'nın belli parçalarının Düzce'de üretiliyor olmasından ve firmanın ile istihdam sağlıyor olmasından dolayı mutlu olduklarını söyledi.

Yöneticiler ardından Bella Tekstil'in üretim tesisini ziyaret etti. Ziyarette Bella Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Batur, Firma Ortağı Emre Batur ve Firma Yetkilisi Hakan Özcan hazır bulundu. Firma yetkilileri, Bella Tekstil'in üretimi ve firmanın konumu hakkında bilgiler aktardılar.

Dtso Başkanı Metin Büyük ve beraberindekiler son olarak şu an yapım aşamasında olan İntem Tekstil'i ziyaret etti. İntem Tekstil'in yapımını üstlenen Kamil Çilingir'den tesis hakkında bilgiler alan Dtso Yönetim Kurulu Üyeleri, fabrika sahasında incelemelerde bulundu.

Metin Büyük, Düzce'de yatırım yapan firmaların istikrarlı olmalarını dilediklerini, İntem Triko'nun da Düzce'nin kalıcı kuruluşlarından biri olmasını beklediklerini ifade etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber