Şanlıurfa'da 3 hırsızlık şüphelisi yakalandı

Şanlıurfa'da, zabıta karakolundan ve bir evden hırsızlık yaptığı ileri sürülen 3 kişi polis tarafından gözaltına alındı

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 08 Şubat 2013 15:42, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Şanlıurfa'da 3 hırsızlık şüphelisi yakalandı

Şanlıurfa'da, zabıta karakolundan ve bir evden hırsızlık yaptığı ileri sürülen 3 kişi polis tarafından gözaltına alındı.

Şanlıurfa'da son günlerde meydana gelen hırsızlık olaylarıyla ilgili çalışma yapan Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, balkonundan girilerek soyulan evde inceleme yaptı. Polis evde yaptığı parmak izi çalışması sonunda hırsızlığın aynı suçtan sabıkalı Cemil A. tarafından yapıldığını saptadı. Şüpheli Cemil A., polislerin takibi sonucu Osman Gazi Mahallesi'nde yine hırsızlık amacıyla bir eve girmek isterken suçüstü yakalandı.

ZABITA KARAKOLUNU SOYDULAR

Öte yandan, önceki gün Eyübiye Mahallesi'nde bulunan Zabıta Karakolu'nda hırsızlık yaptıkları iddiasıyla Selami D. ile İbrahim Halil D., polis ekipleri tarafından Dede Osman Mahallesi'nde kaldıkları evde yakalandı. Polisin evde yaptığı aramada, çalıntı olduğu belirlenen cep telefonu, bilgisayar ve motosiklete de el konuldu.

Asayiş Şube Müdürlüğü'nde sorgulaması tamamlanan 3 şüpheli, sağlık kontrolünden geçirildikten sonra 'Hırsızlık' suçlamasıyla adliyeye sevk edildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber