Ortak iş sağlığı ve güvenliği semineri

Kütahya Ortak İş Sağlığı ve Güvenliği Birim Uzmanları verecekleri hizmet hakkında Muhasebeci ve Mali Müşavirlere yönelik Kütahya Hilton Otelde bilgilendirme semineri düzenledi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 09 Şubat 2013 18:08, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Ortak iş sağlığı ve güvenliği semineri

6331 Sayılı İş Kanununa göre işletmelerde İşçi sayısı 50 çalışanı geçen her işveren Ortak İş Sağlığı ve Güvenliği Hizmetleri'nden faydalanmak zorunda olduğu bildirildi.

Kütahya Hilton Garden Inn Otelde düzenlenen seminerde konuşan Kütahya Ortak İş Sağlığı ve Güvenliği birim yetkilisi Özkan Acuner,

İş sağlığının ve güvenliğinin insan için büyük bir önem arz etiğini ifade etti. Birim yetkilisi Özkan Acuner, burada yaptığı konuşmasında,

"Kütahya Ortak İş Sağlığı ve Güvenlik Birimi(OSGB) olarak Yeni İş Kanununa göre işyerlerinde bulundurulması zorunlu olan profesyonel uzman kadromuzla Alipaşa Mahallesi Devlet Hatun Caddesi'ndeki Orhangazi İş Merkezi'nde kurduğumuz ünitemizle işverene hizmet vermeye başladık. Kurduğumuz ünite iş sağlığı ve güvenliği ile ilgili danışmanlık, risk analizleri, ortam ölçümleri, acil durum planlamayla, eğitimlerle, personel sağlık gözetimleri, iş kazası bilirkişiliği gibi birçok konuda iş yerlerinin sorunlarını çözmek için hazır." dedi. İşverenin, işyerlerinde iş güvenliği uzmanı, iş yeri hekimi ve sağlık personeli çalıştırmak zorunda olduğunu belirten Acuner, "Biz uzman kadromuzla bu hizmeti vermeye hazırız" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber