Zirve Dağcılık Uşak Temsilciliği kan bağış kampanyası düzenledi

Zirve Dağcılık Uşak İl Temsilciliği tarafından organize edilen kan bağışı kampanyası kapsamında yaklaşık 70 kişi bağışta bulundu.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 09 Şubat 2013 19:20, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Zirve Dağcılık Uşak Temsilciliği kan bağış kampanyası düzenledi

Zirve Dağcılık Uşak İl Temsilciliği tarafından koordine edilen kan bağışı kampanyası kapsamında bir günde 70 den fazla Uşaklı kan bağışında bulundu. Kızılay Uşak Kan Merkezi'nin desteği ile kan vermek isteyenler Uşak Belediyesi hizmet binası içerisindeki veznelerde bağışta bulundu.

Zirve Dağcılık Uşak İl Temsilcisi Rafet Gezer, kan bağışında bulunanlara teşekkür ederek, "Özellikle Ege Bölgesi'nde kan bağışı sıkıntısını öğrenince, böyle bir organizasyonu gerçekleştirdik. Bu organizasyona destek veren Uşak Belediyesi, Kızılay Uşak kan Merkezi ve Tuğra Atlı Spor Kulübüne teşekkür ediyoruz" dedi.

Kan bağışında bulunmanın önemini bildiklerini de söyleyen Rafet Gezer şunları söyledi; Medyada Ege'de kan sıkıntısı yaşandığına dair haberleri gördük. Arkadaşlarımızla bu konuyu görüştük. Dağcılık ve doğa sporları yanında sosyal sorumluklarımız olduğuna karar vererek kan bağışı kampanyası için çalışmalara başladık.

Kızılay Uşak Kan Merkezi, Uşak Belediyesi ve Tuğra Atlı Spor Kulübü kız takımı da bu kampanyaya destek verdi. Bana verilen son bilgiler göre kan bağışında bulunan kişi sayısı 70'i aşmış. Bu başlangıç için bizi çok sevindiren bir rakam oldu. Kan bağışında bulunan hemşerilerimize teşekkür ediyorum. Kan, sadece insandan elde edilen bir madde. Yarın bizim veya bir yakınımızın da kan ihtiyacı olabilir. Zirve Dağcılık olarak başlattığımız bu kampanyanın diğer kurum ve kuruluşlar tarafından da sürdürülmesini temenni ediyorum"

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber