Eski makam şoförü intihara kalkıştı

Adana'nın merkez Yüreğir İlçesi Kaymakamı'nın eski makam şoförü olan G.E., oturduğu 4 katlı apartmanın çatısına çıkıp intihar girişiminde bulundu.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 10 Şubat 2013 17:34, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Eski makam şoförü intihara kalkıştı

Polis ve mahalle sakinlerinin ikna etmeye çalıştığı G.E., arkadan yükseltilen Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi'nin aracındaki görevliler tarafından son anda içeri doğru itilerek kurtarıldı.

Olay Merkez Seyhan İlçesi Emek Mahallesi 4014 Sokak'ta meydana geldi. Yüreğir Kaymakamı'nın eski makam şoförü olan G.E., işten çıkarılınca maddi sıkıntı yaşamaya başladı. Yaşadığı sıkıntılar nedeniyle, eşi ve çocuklarıyla sorunları artan G.E., alkol aldıktan sonra, 4 katlı apartmanın çatısına çıkarak intihar girişiminde bulundu. Aşağı sarkan G.E., bir yandan da bira içmeye devam etti. Polis ekiplerinin ikna çabalarından sonuç alınmayınca, kurtarma çalışmasına dahil olan Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi ekibi, arkadan yükselttikleri merdivenle yavaşça G.E.'ye yaklaştı. G.E. ise arasında olup biteni fark etmedi. Harekete geçen ekip, iyice yaklaştıkları G.E.'yi içeri doğru itti. Ardından da koşan polisler G.E.'yi etkisiz hale getirdi.

Apartmandan çıkarılan G.E., polis aracına bindirilirken, "Herkes memurların düştüğü hali görsün diye yaptım. Maddi sıkıntı yaşadım. Bu nedenle eşim ve çocuğumla tartıştım. İyi ki, polis memurları var" dedi. G.E., ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber