Zabıtalar komando eğitimi alıyor

Haber Giriş : 25 Kasım 2005 07:51, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Pazarcılardan dayak yemekten bıkan Pendik Belediyesi zabıta ekipleri, yakın savunma teknikleri öğreniyor. Zabıtalar, her sabah Kafkale Tesisleri'nde iki saat dövüş dersi alıyor

Pendik Belediyesi, zabıta memurlarına yakın savunma teknikleri dersi verdiriyor. Memurlar her sabah, Tuzlada'ki Kafkale Spor Tesisleri'nde fizik kondisyon olarak hazırlanıp depoladıkları enerjiyle görev başı yapıyorlar. Sabahın erken saatlerinde spor salonuna gelip saatlerce antrenman yaparak yakın dövüş eğitimi alan zabıtalar, ilk olarak bisikletlerle ısınmaya başlıyor ve ilerleyen saatlere kadar çalışıyor. Zabıtaların eğitimlerinin yanısıra can güvenlikleri de güven-ceye alındı. Belediye, Zabıta Müdürlüğü bünyesindeki personelini iş kazalarına ve saldırılara karşı sigortalattı.

Zabıtaya ferdi kaza sigortası

Pendik Belediyesi Zabıta Müdürü Köksal Ayabakan, memurlarının fiili saldırılara maruz kaldığını ifade ederek ?Maalesef zaman zaman üzücü olaylar yaşanıyor. Bu olayların önüne geçebilmek adına bir süre önce başlattığımız uygulamalara bir yenisini ekledik ve zabıtalarımızı iş kazalarına karşı sigorta altına aldık? diye konuştu.

yenişafak

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber