Eşi ve kızına tecavüzden tutuklu sanık cezaevinde hap içerek ölmek istedi

Edirne'de eşi ve 14 yaşındaki öz kızına tecavüz suçlamasıyla tutuklanarak cezaevine koyulan 39 yaşındaki Fikri K., önceki gece 3 kutu hap içerek intihar girişiminde bulundu.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 13 Şubat 2013 17:59, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Eşi ve kızına tecavüzden tutuklu sanık cezaevinde hap içerek ölmek istedi

Koğuştakiler tarafından baygın olarak bulunan Fikri K., ambulansla kaldırıldığı hastanede tedavi altına alındı.

Geçen yıl aralık ayında devlet hastanesine giden E.K., psikologa babasının 9 yaşından bu yana kendisine tecavüz ettiğini söyledi. Bunun üzerine pskilog polis çağırdı. Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirilen E.K.'nin kızlık zarında yırtıklar olduğu belirlendi. Abdurrahman Mahallesi'nde oturan ve ekmek fırınında çalıştığı öğrenilen Fikri K., polis tarafından gözaltına alındı. Edirne Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi'nde ifadesi alınan Fikri K., kızına tecavüz ettiği iddiasını kabul etmedi. Eşinin de kendisine kecavüz ettiği gerekçesiyle suçladığı Fikri K., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

29 Aralık gününde Edirne Kapalı Cezaevi'ne konulan ve 6 kişilik koğuşta tutulan Fikri K., önceki gece 3 kutu hap içerek intihar girişiminde bulundu. Baygın olarak koğuştaki diğer tutuklular tarafından bulunan sanık, ambulansla Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Midesi yıkanan ve sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilen Fikri K.'nın bir süre daha hastanede müşade altında tutulacağı ve psikolojik destek verileceği öğrenildi. Savcılığın olayla ilgili soruşturması sürüyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber