Suçlanan gençlik kolları başkanı konuştu

Sinop'ta çıkan BDP gerginliğinde CHP'lilerin suçladığı AK Parti Gençlik Kollları Başkanı kendini savundu.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 20 Şubat 2013 13:25, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Suçlanan gençlik kolları başkanı konuştu

BDP'li milletvekillerinin Sinop gezisi sırasında çıkan çıkan olaylar nedeniyle CHP'lilerin suçladığı AK Parti Boyabat Gençlik Kolları Başkanı Olcay Kargınıoğlu, hakkında çıkan iddiaları yalanlayarak, konuyla ilgili Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunduğunu söyledi.

EMİNE Ülker TARHAN OLAYLARDAN ONU SORUMLU TUTMUŞTU

Sinop'ta, Karadeniz gezisine çıkan BDP heyetinin geçen pazartesi günü uğradığı saldırı nedeniyle CHP Grup Başkanvekili Emine Ülker Tarhan'nın meclis toplantısında çıkan olayların sorumlusu olarak AK Parti Boyabat Gençlik Kolları Başkanı Olcay Kargınıoğlu'nun adını vermesi üzerine, Kargınıoğlu bir açıklama yaptı.

İddiaları yalanlayan Olcay Kargınıoğlu, konuyla ilgili Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunduğunu açıkladı. Olayların olduğu sırada kendisinin Sinop'ta olmadığını ve iddiaları duyar duymaz haber sitelerinden eline geçirdiği tüm delillerle beraber Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunduğunu söyleyen Kargınıoğlu şunları söyledi:

"Biz bir iktidar partisini temsil eden insanız. Benim bu süreçte partimin yükünü hafifletmem gerekirken, partime yük yükleyemem. Bizim alnımız da ak, partimizin adı da ak. Bu konuda hiçbir ilişkim yoktur. Ben o gün Sinop Boyabat Atatürk ilköğretim okulunda İşkur personeli olarak çalışıyordum. Boyabat sınırlarından çıkmadığıma dair bütün kamera kayıtları da mevcuttur. Biz internet sitelerinden bunun konusunu da araştırdık. Bir sitede olayın çıktığı gün saat 21.48 sıralarında benim orada olduğuma dair ve o grubu örgütlediğime dair bir yorum yazılıyor. O yorumu da haber siteleri alıyorlar ve haber yapıyorlar. Olayları duyar duymaz internet sitelerinden elime geçirdiğim bütün delillerle beraber Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulundum. Olay tamamen şu an yargıda. Savcılığın gerekeni yapacağına inanıyorum

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber