Yıldırım: Haberler eşimi üzdü

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 30 Kasım 2005 13:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, ?eşinin ayrı bir masada yemek yemesinin, alt kimlik-üst kimlik, memleketin sosyolojik bir meselesi gibi takdim edilmesini çok yadırgadığını? söyledi. Yıldırım, Pegasus Havayolları'nın The Boeing Company ile yapacağı iş birliğine ilişkin düzenlenen toplantıda, Samsun gezisi sırasında eşi Semiha Yıldırım'ın ayrı masada yemek yemesine ilişkin bir gazetede çıkan haber üzerine medya mensuplarının sorularını cevapladı. Bakan Yıldırım, ?Olaya bakış fevkalade esef verici. Benim hanım çok alçak gönüllü bir insandır. Yıllardır bu ülkede öğretmen olarak hizmet vermiştir. Bu haberden fevkalade üzüldü. Ben kendisini teselli ettim ama onun namına üzüntüsünü de sizlere anlatmak istiyorum? diye konuştu.

Binali Yıldırım, habere konu olaya ilişkin şunları kaydetti: ?Biz Samsun'a Sayın Başbakan ile programa gittik. Resmi programları ifa ettik. Sayın Başbakan'ın eşi ve benim eşim de bütün programlarda yer aldı. Ancak Samsun'dan o programa gelen Kavak İlçesi Şeyhler Köyü'nden bir minibüs kaza yaptı. Bir vatandaşımız vefat etti, 20 vatandaşımız yaralandı. Bu vatandaşlarımızı hastanede ziyaret ettim. Cenazeye katılmak için oraya gittim. Dönerken bir benzinlikte vedalaşmadan önce ?yemek ikram edeceğiz' dediler. Oturup yemeğe başladık. Hanım, 5 dakika sonra intikal etti. Davet ettiler, hanım dedi ki, ?lütfen kimse yerinden kalkmasın, kimseyi rahatsız etmek istemiyorum, ben şurada oturup yiyeceğim'. Olay bundan ibarettir.?

?Bu olayı, alt kimlik-üst kimlik, memleketin sosyolojik bir sorunu gibi takdim etmeyi ben çok yadırgadım? diyen Yıldırım, bunu ülkenin saygın olması gereken bir gazetesinin yapmasının da üzücü olduğunu ifade etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber