Sigarayı bıraktılar, gömlekle kravatı kazandılar

Zonguldak'ın Alaplı ilçesi Kaymakamlığı tarafından başlatılan bir kampanyayla sigarayı bırakan iki kişiye gömlek ve kravat hediye edildi

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 22 Şubat 2013 22:03, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Sigarayı bıraktılar, gömlekle kravatı kazandılar

Zonguldak'ın Alaplı ilçesi Kaymakamlığı tarafından başlatılan bir kampanyayla sigarayı bırakan iki kişiye gömlek ve kravat hediye edildi.

Alaplı Kaymakamlığı tarafından sigara alışkanlığının bırakılmasını teşvik etmek amacıyla başlatılan kampanya doğrultusunda Alaplı Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı İşadamı Recep Ocak ve Alaplı ilçe Jandarma Komutanlığında görevli Uzman Jandarma Sıddık Güzelküçük'e gömlek ve kravat hediye edildi.

Alaplı Kaymakamı Yıldıray Malğaç, ilçe halkını sigarayı bırakmaya davet ettiklerini belirten Malğaç, "Çağımızın en büyük illetlerinden birisi olarak sigara ile mücadele konusunda hükümetimizin de yürütmüş olduğu Sağlık Bakanlığı koordinesinde devam eden çalışmalar kaymakamlık olarak yerel bazda imkanlarımızla destek veriyoruz. Sigara alışkanlığı olup, bu alışkanlığından vazgeçen vatandaşlarımızı da bizde kendilerini ufak bir ödülle ödüllendiriyoruz. Bu vesile ile sigarayı bırakan vatandaşlarımıza teşekkür ediyor, gömleklerimiz ve kravatlarımız hazır, sigarayı bırakan tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz"

dedi.

22 yıldan bu yana sigara kullandığını belirten Alaplı Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı İşadamı Recep Ocak, "Alaplı Kaymakamımız Yıldıray Malğaç'a çok teşekkür ediyorum. Gerçekten sağlıklı bir yaşam için sigaranın ne kadar zararlı bir illet olduğunu öğrendim. Bunu sigarayı bıraktığım zamanda daha çok iyi anladım. Beyin noktasında biten bir iş, belki bir iki ay zor oluyor ama, başarılamayacak bir şey yok, bundan sonra dumansız bir hava sahası diyorum. Kaymakamımızın bu desteklerinden dolayı kendisine çok teşekkür ediyor, darısı diğer dumansız hava sahasına girmek isteyen arkadaşlara diyorum" diye konuştu.

Konuşmaların ardından Alaplı Kaymakamı Yıldıray Malğaç tarafından Alaplı Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı İşadamı Recep Ocak ve Alaplı ilçe Jandarma Komutanlığında görevli Uzman Jandarma Sıddık Güzelküçük'e gömlek ve kravat törenle verildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber