Mamaklı kadınlar cezaevinde

Kadınlar için eğitici ve meslek edindirici birçok kurs gerçekleştiren Mamak Belediyesi kadınlara yönelik kültürel geziler düzenlemeye devam ediyor.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 24 Şubat 2013 12:53, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Mamaklı kadınlar cezaevinde

Kadınlar için eğitici ve meslek edindirici birçok kurs gerçekleştiren Mamak Belediyesi kadınlara yönelik kültürel geziler düzenlemeye devam ediyor. Mamak Belediyesi aile merkezleri kadınlardan gelen talebi değerlendirerek Ulucanlar Cezaevi Müzesi'ne gezi düzenledi. Geziye aile merkezlerinde çeşitli kurslara katılan 50 kadın katıldı. Yakın tarihimizde birçok acının yaşandığı cezaevini gezen kadınlara kurs hocaları ve aile merkezleri görevlileri de eşlik etti. Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül; "Toplum olarak içinde yaşadığımız bu demokratik ortamın ne kadar kıymetli olduğunu insanlara anlatmanın en güzel yollarından biri Ulucanlar Cezaevi Müzesi'dir" dedi. İçerideki ortamdan çok etkilendiklerini söyleyen kadınlar, buradan devamlı geçiyorduk ancak bir türlü gezme fırsatı bulamamıştık dedi.

Aile merkezleri düzenlediği programları Mamaklı kadınların isteklerine göre şekillendiriyor. Yapılan programlarda kadınlara yönelik mini anket çalışmalarıyla bir sonraki programın yol haritası da belirleniyor

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber