Sevgilisinden dayak yediğini öne süren kadın, polise sığındı

Aksaray'da 28 yaşındaki Hasibe S., 1 aydır birlikte yaşadığı sevgilisi 30 yaşındaki Y.T.'den 20 gündür şiddet gördüğünü ileri sürerek polise şikayette bulundu

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 25 Şubat 2013 13:24, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Sevgilisinden dayak yediğini öne süren kadın, polise sığındı

Aksaray'da 28 yaşındaki Hasibe S., 1 aydır birlikte yaşadığı sevgilisi 30 yaşındaki Y.T.'den 20 gündür şiddet gördüğünü ileri sürerek polise şikayette bulundu. Polis, kaçan kamyon sürücüsü Y.T.'nin yakalanması için çalışma başlattı.

Çolaki Mahallesi'nde oturan H.S. dün polisi arayıp, sevgilisi Hasibe S.'nin kendisini 20 gündür dövdüğünü iddia etti. Bunun üzerine eve giden polis, kadını alıp sağlık kontrolü için hastaneye götürdü. Vücudunun çeşitli yerlerinde doku zedelenmesi olduğu saptanan Habise S., polise verdiği ilk ifadesinde sevgilisi Y.T. ile 1 ay önce Kırşehir'den kaçıp Aksaray'a geldiklerini belirtti.

'NİYE OJE ALDIN?' DAYAĞI

Birlikte yaşamaya başladığı Y.T.'nin evli olduğunu öğrendiğini anlatan Hasibe S., "Biz imam nikahı kıyıp birlikte yaşamaya başladık. Bu sırada ben onun evli ve çocuklarının olduğunu öğrendim. Beni 20 gündür sürekli dövüyor. Evden çıkamıyordum. Bugün, çocuklarıyla eve geldi. Birlikte pazar alışverişine çıktık. Ben oje aldım. Sonra beni, 'Niye oje aldın' diye dövdü. Bugüne kadar sabrettim, şikayetçi olmadım ama artık canıma tak etti" dedi.

Polis, kadının şikayeti üzerine, kaçan kamyon sürücüsü Y.T.'nin yakalanması için çalışma başlattı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber