Engelli vatandaşa tekerlekli sandalye verildi

Adıyaman'ın Kahta İlçesinde engelli ve yaşlı bir kadına Kahta Belediye Başkanı Yusuf Turanlı tarafından tekerlekli sandalye verildi

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 25 Şubat 2013 13:47, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Engelli vatandaşa tekerlekli sandalye verildi

Adıyaman'ın Kahta İlçesinde engelli ve yaşlı bir kadına Kahta Belediye Başkanı Yusuf Turanlı tarafından tekerlekli sandalye verildi.

Fırat Mahallesi 2 numaralı sokakta yaşayan 78 yaşındaki Sıdıka Avcı, uzun yıllardır rahatsız olduğu için yürüyemiyordu. Yaşlı kadının durumunu haber alan Kahta Belediye Başkanı Yusuf Turanlı, kadına tekerlekli sandalye verdi. Yaşlı kadının Fırat Mahallesinde bulunan evine giden Başkan Turanlı, tekerlekli sandalyeyi verdiği yaşlı kadına başka konularda da yardımcı olacağını ifade etti. Kahta Belediye başkanı Yusuf Turanlı'ya Kahta Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Serkan Aslan da eşlik etti. Tekerlekli sandalyeyi aldığında göz yaşlarına boğulan yaşlı kadının durumu herkesi derinden etkilerken Kahta Belediye Başkanı Yusuf Turanlı her konuda aileye yardımda bulunacağını söyledi.

Kahta Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Serkan Aslan da Belediye Başkanı Yusuf Turanlı'nın duyarlılığından dolayı kendisine çok teşekkür ettiklerini ifade ederek, "Başkanımız her zaman bize destek veriyor. Nerede bir engelli vatandaşımız varsa kendisini ziyaret ederek çeşitli yardımlarda bulunuyor. Bu nedenle kendisine çok teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber