Dinar'daki şüpheli ölüm

Dinar ilçesinde annesi, babası, ağabeyi ve ablasını öldürdüğü iddiasıyla tutuklanmasının ardından "akli dengesi yerinde olmadığı" gerekçesiyle salıverilen Gökhan Armağan'ın (25), kaldığı evde ölü bulunmasıyla ilgili gözaltına alınan 3 kişi tutuklandı

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 25 Şubat 2013 14:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Dinar'daki şüpheli ölüm

Dinar ilçesinde annesi, babası, ağabeyi ve ablasını öldürdüğü iddiasıyla tutuklanmasının ardından "akli dengesi yerinde olmadığı" gerekçesiyle salıverilen Gökhan Armağan'ın (25), kaldığı evde ölü bulunmasıyla ilgili gözaltına alınan 3 kişi tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, Dinar ilçesinde 12 Temmuz 2012'de evinde başından ateşli silahla vurularak öldürüldüğü belirlenen Armağan'ı, öldüren kişi ya da kişilerin yakalanması için Afyonkarahisar Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, çalışma başlattı.

Polis, 7 aylık teknik ve fiziki takip sonucunda O.K, B.Y. ve A.İ.Ç'nin olay günü Armağan'ın evinden araçlarıyla kaçtığını belirledi. Şüpheliler, emniyetteki sorgularının ardından adliyeye sevk edildi.

Şüpheli 3 kişi, mahkemece tutuklanarak Dinar Kapalı Cezaevi'ne gönderildi.

-Olay-

Dinar'da, 2006 yılında annesi, babası, ağabeyi ve ablasını öldürdüğü gerekçesiyle tutuklanan, bir süre cezaevinde kaldıktan sonra psikiyatri tedavisi için hastaneye gönderilen Armağan, tedavisinin ardından salıverilmişti.

Yaklaşık 7 ay önce geldiği Dinar'da bir tekel bayisinde çalışmaya başlayan Armağan, kaldığı evde ölü bulunmuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber