Cinayet sanığı, 'psikolojim bozuk' dedi

Bartın'da 67 yaşındaki Ayşe Yılmaz'ı 8 yerinden bıçaklayarak öldürdüğü suçlamasıyla tutuklu yargılanan taksici 67 yaşındaki Osman Canbakış, psikolojisinin bozuk olduğunu, tedavi gördüğünü söyleyerek, "Anneme, babama küfür etti."

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 25 Şubat 2013 14:12, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Cinayet sanığı, 'psikolojim bozuk' dedi

Sinirlendim, sonrasını hatırlamıyorum" dedi.

Bartın'da geçen yıl 3 Ağustos tarihinde Çeştepe Köyü mevkiinde meydana gelen olayda, taksici Osman Canbakış, Bartın Irmağı kenarında oturarak sohbet ettiği Ayşe Yılmaz ile tartışmaya başladı. Sinirlenen Osman Canbakış, iddiaya göre Ayşe Yılmaz'ı 8 yerinden bıçaklayarak öldürdü.

Osman Canbakış, Bartın 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde 'kasten öldürme' suçlamasıyla bugün ilk kez mahkeme heyeti önüne çıktı.

Olaydan bir gün önce Ayşe Yılmaz'ın kendisini aradığını belirten Osman Canbakış, "Gezmeye çıkmak istediğini söyledi. İşimin olduğu gerekçesiyle kabul etmedim. Ertesi gün, çok ısrar edince kabul ettim. Daha sonra beraber yiyecek aldık ve piknik yapmak için her zaman gittiğimiz ırmak kenarına gittik. Benden yüzük, küpe almamı istedi. Durumumun müsait olmadığını söyledim. Bana hakaret ederek, anneme, babama küfür etti. Sinirlendim, sonrasını hatırlamıyorum. Zaten 20 yıldır psikolojik tedavi görüyorum" dedi.

Mahkeme heyeti, şahitlerin dinlenmesi ve Osman Canbakış'ın akli dengesinin yerinde olup olmadığının tespit edilmesi için duruşmayı erteledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber