Sevgililer gününde vurulan kadın kurtarılamadı

Samsun'da eski sevgilisi 43 yaşındaki Gürsel Bay tarafından 14 Şubat Sevgililer Günü'nde 6 kurşunla vurularak ağır yaralanan 37 yaşındaki Yasemin Kadı kurtarılamadı.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 25 Şubat 2013 14:17, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Sevgililer gününde vurulan kadın kurtarılamadı

Olay, Canik İlçesi'nde 14 Şubat Sevgililer Günü'nde meydana geldi. 2005 yılında bekar olan Gürsel Bay ve eşinden boşanan Yasemin Kadı tanışarak birlikte yaşamaya başladı. Bir süre sonra da bir kız çocukları dünyaya geldi. Çift aralarındaki anlaşmazlık nedeniyle 2 yıl önce ayrılınca, genç kadının çocuğunu alarak evi terk etti. Daha sonra da başka biriyle birlikte yaşamaya başlayan Yasemin Kadı, olay günü Gürsel Bay yolda karşılaştı. Bay, Yasemin Kadı'yı ikna etmeye çalışıp tekrar birlikte olmayı teklif etti. Kadı, iddiaya göre "İkinci baharımı yaşıyorum. Tekrar sana geri dönmem" deyince Gürsel Bay, ruhsatsız tabancasını çıkarıp sokak ortasında genç kadına kurşun yağdırdı. Çeşitli yerlerine isabet eden 6 kurşun ile ağır yaralanan Kadı, Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alınırken, Bay kısa sürede yakalanırken, sevk edildiği mahkeme tarafından tutuklandı.

10 GÜN DAYANABİLDİ

Çocuğunun babası tarafından sokak ortasında vurulan Yasemin Kadı, dün akşam saatlerinde tedavi gördüğünü hastanenin yoğun bakım ünitesinde öldü. Yasemin Kadı'nın ölüm nedeninin tespit edilmesi için otopsi yapılacağı açıklanırken, cenazesinin ailesinin yaşadığı Sakarya'ya gönderileceği belirtildi. -

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber