Okullar arası yıldızlar futbol turnuvası sonuçlandı

Okullar Arası Yıldızlar Futbol Turnuvası'nın Mersin il birincisi Erdemli Akdeniz Ortaokulu oldu.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 27 Şubat 2013 16:52, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Okullar arası yıldızlar futbol turnuvası sonuçlandı

Akdeniz Ortaokulu futbol takımı, turnuvanın ikincisi Abdullah Günaydın Ortaokulu ve üçüncüsü Erdemli Sultan Akın Ortaokulu ile birlikte Türkiye şampiyonasında Mersin'i temsil edecek.

Mersin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, 2012-2013 Eğitim Öğretim Yılı Okul Sporları faaliyetleri çerçevesinde, İl Tertip Komitesi'nce organize edilen okullar arası yıldızlar futbol turnuvası müsabakaları sonuçlandı. Mersin Arena Halı Sahası'nda gerçekleştirilen müsabakalarda Erdemli Akdeniz Ortaokulu futbol takımı birinci oldu. Turnuvada ikinciliği Abdullah Günaydın Ortaokulu, üçüncülüğü ise Erdemli Sultan Akın Ortaokulu kazanırken, üç okulun takımları, turnuvanın Türkiye şampiyonasında Mersin'i temsil edecek.

Dereceye giren takımlara ödülleri Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Ahmet Tarakçı tarafından verildi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü İbrahim İlhami Koç, turnuvaya ilişkin yaptığı açıklamada, turnuvada derece giren okullara başarılar dileyerek, Mersin'i Türkiye genelinde yapılacak olan turnuvada en iyi şekilde temsil edeceklerine inandığını kaydetti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber