28 Şubat 2013 tarihli önemli gündem başlıkları

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 28 Şubat 2013 00:19, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

1- Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Almanya Sosyal Demokrat Partisi Genel Başkanı Sigmar Gabriel, Pakistan Savunma Bakanı Syed Naveed Qamar ve beraberlerindeki heyet ile Milli İstihbarat Teşkilatı Müsteşarı Hakan Fidan'ı, Çankaya Köşkü'nde ayrı ayrı kabul edecek.

2- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Almanya Sosyal Demokrat Partisi Genel Başkanı Sigmar Gabriel ile çalışma yemeğinde bir araya gelecek.

3- Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, ''Bin Yıllık Darbe!: 28 Şubat'' konulu panele katılacak.

4- Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, Türkiye İş Kadınları Derneğinin düzenlediği, ''Bir Başkadır Benim Memleketim'' konulu geceye katılacak.

5- AB Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, TBMM Dışişleri Komisyonu'nda, ''Ülkemizin AB ile İlişkilerindeki Son Gelişmeler'' konulu brifing verecek, Uluslararası İnsan Hakları Federasyonu Başkanı Souhayr Belhassen ve SPD Genel Başkanı Sigmar Gabriel'i ayrı ayrı kabul edecek.

6- TBMM Genel Kurulu'nda, tarımda kullanılan 2-B arazileri için rayiç bedelin yüzde 70 yerine yüzde 50 olarak uygulanmasını öngören teklif görüşülecek.

7- İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu, Bazı kanun ve KHK'larda yer alan ''sakat'', ''özürlü'' ve ''çürük'' gibi ibarelerin değiştirilmesini öngören yasa tasarısını ele alacak.

8- Ziraat Türkiye Kupası (A) Grubu'nda Bursaspor-Sivasspor maçı yapılacak.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber