Tamir atölyesini imalathaneye çevirdiler

Atakum Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren ve bozulan konteynerlerin tamir, bakım ve onarım işlerinin yapıldığı atölye, alınan yeni makinelerle imalathaneye dönüştürüldü.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 03 Mart 2013 15:10, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Tamir atölyesini imalathaneye çevirdiler

Kendi konteynerlerini üretmek için çaba harcadıklarını, bunu gerçekleştirmek için çok çalıştıklarını belirten Atakum Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Atay Uludağ, "Ana şantiyemizden ayrı olarak kurduğumuz bakım ve tamirat atölyemizde hem bozulan konteynerlerimizi onarıyor, hem de kendi konteynerimizi üretmek için denemeler yapıyorduk. Bir süre önce gerekli makinelerimizi da alarak artık üretim yapar hale geldik. Artık ilçemizin ihtiyacı olan çöp bidonlarımızı burada imal edeceğiz" dedi.

Çöp bidonlarının kendi imalathanelerinde üretilmesinin ekonomik açısından da son derece yararlı olduğunu ifade eden Müdür Uludağ, "İşçiliğini kendi yapacağımız, nakliye ücreti gibi ekstra ücretler ödemeyeceğimiz için dışarıdan 10 liraya aldığımız konteyneri burada 6-7 liraya üretme imkanımız olacak" diye konuştu. -

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber