Arkadaşlarına kumpir ısmarladı, araba kazandı

Mardin'de, bir alışveriş merkezinde arkadaşlarına kumpir ısmarlayan kişi, girdiği çekilişle sıfır kilometre bir otomobil kazandı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 11 Mart 2013 11:10, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Arkadaşlarına kumpir ısmarladı, araba kazandı

Mardin'de bir alışveriş merkezinde gerçekleştirilen çekiliş sonucu İlker Baybu isimli talihli, 2013 model sıfır kilometre Mercedes marka otomobil kazandı. Sanatçı Cengiz Küçükayvaz'ın sunumuyla gerçekleşen çekilişe çok sayıda kişi katıldı. Çekilişte araba kazanan talihlinin Mardin Deyrulzafaran Manastırı'nda asgari ücretle çalıştığı öğrenildi. Çekiliş öncesinde bir konuşma yapan alışveriş merkezi yönetim kurulu danışmanı Fedai Baştürk, "Mova Park kampanyalara devam edecek. Yeni kampanyalarla ilgili çalışmalarımız sürüyor. Mova Park'da kampanyalar bitmeyecek, sürekli devam edecek" dedi.

Çekiliş sonucunda 139411 numaralı kampanya kuponunun sahibi İlker Baybu, 2013 model Mercedes-Benz C 180k marka otomobili kazanan talihli oldu. Çekilişe, işte olduğu için hazır bulunmayan otomobil talihlisi İlker Baybu'ya çekilişten sonra müjdeyi sanatçı Cengiz Küçükayvaz telefonla verdi. Yarım saat içinde alışveriş merkezine gelen heyecandan biletini getirmeyip evde unutan talihli Baybu, sanatçı Cengiz Küçükayvaz ile sohbet ederek bileti nasıl aldığını anlattı. Baybu, "Arkadaşlarımla beraber geldiğim Mova Park'ta içimden arkadaşlarıma kumpir ısmarlamak geldi. Hesabı ödedikten sonra çekiliş biletimi aldım ve çekilişte araba bana çıktı. Hala inanamıyorum çok heyecanlıyım bu bir rüya mı yoksa gerçek mi hala kendime gelemedim. Mova Park Mardin'de böyle güzel yer açtıkları için kendilerine çok çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber