CHP'li eski vekil hayatını kaybetti

Ankara’daki bir yaşlı bakım merkezinde tedavi gören ve doktorların karşı çıkmasına rağmen memleketi Aydın’a gelen CHP Aydın eski Milletvekili 92 yaşındaki Mustafa Kemal Yılmaz, fenalaşıp hayatını kaybetti.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 11 Mart 2013 13:08, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
CHP'li eski vekil hayatını kaybetti

Aydın'ın Koçarlı İlçesi'ne bağlı Cincin Köyü'nde dünyaya gelen, eğitimini tamamladıktan sonra da öğretmenlik ve yurt dışı ateşeliği yapan Mustafa Kemal Yılmaz, 1965 ile 1973 yılları arasında da CHP Aydın milletvekili olarak TBMM'de bulundu. Birçok kitap yazan iki çocuk babası Yılmaz, Ankara'da bir süredir tedavi gördüğü yaşlı bakım merkezinde sıkıldığını ifade edip doktorların karşı çıkmasına rağmen geçen cuma günü memleketi Aydın'a geldi. Köşk İlçesi'nde şair arkadaşlarıyla görüşüp hasret gideren Yılmaz, Umurlu'daki evine getti.

Dün sabah saatlerinde evinde aniden fenalaşan Yılmaz, Adnan Menderes Üniversitesi Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedaviye alınan Yılmaz, müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Yılmaz'ın ölümü ailesi ve yakınlarını yasa boğdu. Yılmaz'ın çarşamba günü Aydın Bey Camii'nde düzenlenecek cenaze töreninin ardından toprağa verileceği bildirildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber