Sökeli polis memurunun evinde heyecanlı bekleyiş

19 aydır terör örgütünün elinde bulunan Sökeli polis memuru Nadir Özgen'in Bağarası beldesindeki evinde heyecanlı saatler başladı.

Kaynak : Hürriyet
Haber Giriş : 12 Mart 2013 12:17, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Sökeli polis memurunun evinde heyecanlı bekleyiş

aydır terör örgütünün elinde bulunan Sökeli polis memuru Nadir Özgen'in Bağarası beldesindeki evinde heyecanlı saatler başladı. Baba Nadir Özgen, dün akşam oğlunu teslim almak için Habur'a gönderilirken; evde anne Müşerref Özgen heyecanla oğluna kavuşacağı anı beklemeye başladı.

Terör örgütü tarafından Eylül 2011'de görev yaptığı Van'ın Çatak İlçe Emniyet Müdürlüğünde gece evine dönerken alışveriş yaptığı marketten kaçırılan polis Nadir Özgen'in önceki gün terör örgütünce bırakılacağı yönündeki açıklamalar Özgen ailesini heyecanlandırdı.

Yaşanılan süreçte her an oğullarının özgürlüğüne kavuşmasını iple çeken Özgen ailesinin evine dün akşam polis geldi. Baba Hidayet Özgen, oğlu Nadir Özgen'i teslim almak üzere uçakla Mardin'e doğru yola çıktı. Baba Hidayet Özgen Mardin'deyken, Bağarası beldesindeki evlerinde anne Müşerref Özgen de heyecanla beklemeye başladı.

Polis memuru Nadir Özgen'in Bağarası Cumhuriyet Mahallesindeki evinde heyecanlı bekleyiş sürerken gözler Habur'dan gelecek haberlere çevrildi. Akşam eşinin emniyet tarafından gece uçakla götürülmesinden sonra oğluna kavuşmak için daha da ümitlenen anne Müşerref Özgen, şöyle konuştu: "Serbest bırakılacaklarının duyulmasından bu yana gözüme uyku girmiyor. Çok heyecanlanıyorum. Oğlumu 19 aydır görememenin hasreti var. Bunu anne olanlar anlar. Onu karşımda gördüğümde öpüp koklayıp doya doya sarılacağım. Onun istediği gibi dimdik ayakta olmak istiyorum."

SARMA VE BÖREKLER HAZIR

Oğlu Nadir Özgen'i bekleyen Müşerref Özgen; oğlunun sevdiği yemekleri hazırladığını söyledi. Özgen, oğlunun en çok yaprak sarması ve böreği çok sevdiğini ve hazır olduğunu sözlerine ekledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber