Kalorifer dumanı korkuttu

Aydın'da bir apartmandan dumanlar yükselmesi üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 13 Mart 2013 15:10, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Kalorifer dumanı korkuttu

Aydın'da bir apartmandan dumanlar yükselmesi üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Merdivenle binaya giren itfaiye ekipleri, dumanın kaloriferden kaynaklandığını tespit etti.

Olay; bu gün saat 13.15 sıralarında Aydın merkez Meşrutiyet Mahallesi 2058 Sokak numara 23 adresinde bulunan dört katlı apartmanda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; apartmandan yoğun şekilde dumanların yükseldiği gören çevre sakinleri, durumu itfaiye ve polise haber verdi. Aydın Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü bünyesinde görevli çok sayıda itfaiye ekibi kısa sürede olay yerine ulaştı. Bölgeye sevk edilen polis ekipleri itfaiye yardımcı olmak amacıyla çevrede önlem aldı.

Dört katlı binada bulunan dairelerin zillerini çalan itfaiye ekipleri, binanın içerisinde inceleme yaptı. Üçüncü kattan cevap alamayan itfaiye ekipleri, daireye itfaiye merdiveni yardımıyla pencereden girerek araştırdı. Binanın tüm katlarını tek tek inceleyen itfaiye, kalorifer dairesindeki incelemelerinde dumanın kaloriferden kaynaklandığını ve her hangi bir yangın olayının olmadığını tespit etti.

Çevre binalarda yaşayanlar ve mahalle sakinleri, itfaiye ekiplerinin çalışmalarını endişeli gözlerle izledi. Her hangi bir yangın olayının olmadığının anlaşılması üzeri çevre sakinleri rahat bir nefes aldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber