Bingöl Devlet Hastanesi'nde örnek uygulama

Bingöl Devlet Hastanesi’nde yeni başlatılan uygulamayla hastalar girişte otomasyon personeli tarafından şeker ve kolonya ikramı ile karşılanıyor.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 14 Mart 2013 10:27, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Bingöl Devlet Hastanesi'nde örnek uygulama

Hastaneye girişte hastaları güleryüzle karşılayan hastane otomasyon personeli, hasta ve yakınlarına kolonya ve şeker ikramında bulunuyor. Hastane Başhekimliği ve Hasta Hakları Birimi tarafından organize edilen örnek çalışma, hastalar ve hasta yakınları tarafından memnuniyetle karşılanıyor.

Hastane girişinde güleryüzle karşılandıklarını ve otomasyon biriminde kolonya-şeker ikramından duydukları memnuniyeti dile getiren hastalar, Bingöl'de başlatılan bu uygulamanın bir ilk olduğunu belirterek güleryüzlü hastane personeline ve yönetime teşekkür ettiler.

Hastanede otomasyon biriminden itibaren örnek bir karşılama ile karşılandıklarını söyleyen hastalar, bu uygulamayı çevre illerde bile görmediklerini ifade ettiler. Manevi olarak güzel bir atmosferde hastaneye giriş yaptıklarını belirten hastalar, bu tür uygulamaların her alanda genişletilerek devam etmesini istediler.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber