Askerden geldi maden ocağında can verdi

Muğla'nın Bodrum İlçesi'ne bağlı Karanlık Köyü'ndeki açık ocak olarak işletilen feldspat madeninde çalışan kepçe operatör yardımcısı 22 yaşındaki Tamer Kaleli, bulunduğu yerden kopan tonlarca ağırlığındaki kaya ve toprağın iş makinasının üzerine devrilmesiyle hayatını kaybetti. Talihsiz gencin bir hafta önce askerden geldiği öğrenildi.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 14 Mart 2013 15:09, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Askerden geldi maden ocağında can verdi

Olay, Bodrum İlçesi'ne bağlı Karanlık Köyü'ndeki maden ocağında bugün sabah saatlerinde meydana geldi. Muğla'nın Yatağan İlçesi'nde yaşayan ve bir hafta önce askerden gelen Tamer Kaleli, kepçe operatörü yardımcısı olarak, feldspat madeninin çıkarıldığı ve açık ocak olarak işletilen maden ocağında işe başladı.

Sabah kepçenin bakımını yaptıktan sonra çalışmaya başlayan Kaleli, bulunduğu yerden kopan ve kepçenin üzerine devrilen tonlarca ağırlığındaki kaya ile toprak yığınının altında kaldı. Gürültü üzerine diğer çalışanlar ve çevredeki köylerde yaşayanlar olay yerine koştu. İtfaiye ve sağlık ekiplerine haber verdi. İtfaiye ekipleri, tonlarca ağırlığındaki kayanın altında kalarak hayatını kaybeden Kaleli'nin cansız bedenini çıkartmak için saatlerce çaba harcadı. Tamer Kaleli'nin cesedi, otopsi için Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.

Olayla ilgili jandarma ekipleri, ifadelerine başvurmak üzere maden ocağının işletmecisi K.M. ile 5 çalışanı jandarma karakoluna götürdü. - Muğla / Bodrum

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber