Gelinden damat tıraşı

Mersin'de yaşamını gazeteci İbrahim Cengiz Işık ile birleştiren Yeşim Doğan, düğünü öncesi eşinin damat tıraşını usturayla kendisi yaptı.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 20 Mart 2013 13:59, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Gelinden damat tıraşı

Mersin'de yayın yapan Kanal 2000 Televizyonu'nda çalışan gazeteci İbrahim Cengiz Işık, yaklaşık bir yıl önce İstanbul'da, Almanya'da yaşayan Yeşim Doğan ile tanıştı. Bir süre arkadaşlık eden çiftin birlikteliği aşka dönüşünce evlenme kararı aldı. Işık ve Doğan çiftinin nişanı Almanya'da, düğünü de Mersin'de yapıldı. Düğün öncesi gelinliğini giyerek, hazırlıklarını tamamlayan gelin Yeşim, mutlu gününü anlamlı kılmak için damadı tıraş etmek istedi. Teklifi kabul eden damat, gelinle birlikte kuaföre giderek, koltuğa oturdu. Yeşim Doğan, damadın sakalını büyük bir ustalıkla sabunladıktan sonra, usturayla tıraş etti.

Doğan, bir genç kız için düğünün özel ve anlamlı olması kadar öncesi ve sonrası yaşanların da özel olması gerektiğini belirterek, "Düğünümüze anlam katması için eşimin damat tıraşını ben yapmak istedim. Kesmeden, çizmeden harika bir tıraş yaptım. Düğünümüz için farklı bir anı oldu. Aklımıza her geldiğinde düğümüzle birlikte bunu konuşup anlatacağız" dedi.

Teklifin eşinden geldiğini ifade eden damat ise, "Bu mutlu günümüzde alışık günlerden farklı bir boyut kazandıralım dedik. Eşimin eli yatkın olması nedeniyle 'Damat tıraşını ben yapayım' dedi. Ben de hiç korkmadan bu teklifi kabul ettim. Çok şükür yara, bere içinde düğüne gitmedik" diye konuştu.

Yapılan tıraşın ardından gelin ile damat, aileleri ve arkadaşlarının katılımıyla düzenlenen düğün töreninde gönüllerince eğlendi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber