Gediz'de 'bilinçli veli başarılı öğrenci' semineri

Gediz'de, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Gediz Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü işbirliği ile "Bilinçli Veli Başarılı Öğrenci" semineri düzenlendi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 21 Mart 2013 13:44, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Gediz'de 'bilinçli veli başarılı öğrenci' semineri

Gediz Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Canata, Akkaya ve Mehmet Akif Ersoy İlkokulu, Yeşilçay, Mehmetçik, Akçaalan, Gümele, Gökler Hürriyet Adalet Çoban, Altınkent, Atatürk, Gölcük, Üzümlü, Yunuslar ve 1 Eylül İmam Hatip Ortaokulları ile İmam Hatip Lisesinde "Bilinçli Veli Başarılı Öğrenci" projesi kapsamında düzenlenen seminerlerle ilçedeki okullarda öğrenci başarısının artırılmasının hedeflendiğini söyledi.

Öğrencilerin başarısının yolunun ailelerin bilinçlendirilmesinden geçtiğini belirten Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Canata, velilerin öğretmenlerle işbirliği yaparak çocuklarının başarısının artmasına katkıda bulunduklarını, bu amaçla Gediz İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü işbirliği ile yürütülen çalışmaların koordineli şekilde devam ettirildiğini bildirdi.

Müdür Canata, "Şubat ayından bugüne kadar 14 okulumuzda seminer çalışması yapıldı. Önümüzdeki dönemde ilçe, belde ve köylerde ihtiyaç duyulan seminer, kurs, panel ve konferanslarda uygulanması düşünülen konularla ilgili seminerler devam edecek. Gediz Halk Eğitim Merkezi olarak bu seminerlerde fedakarca görev alan ilçemiz rehber öğretmenlerini katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber