Öğretmen okulu açılışında güldüren diyaloglar

Çaycuma İlçesinde, TSO Başkanı Rıfat Sarsık'ın Anadolu Öğretmen Lisesi’nin açılışında yaptığı konuşma, Çaycuma’da gündeme oturdu.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 22 Mart 2013 14:07, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Öğretmen okulu açılışında güldüren diyaloglar

TSO Başkanı Sarsık, konuşmasının son bölümünde; “Başkanımızın şeysi kısıtlı olduğundan, hepinize saygı ve sevgi sunuyorum” diyerek sözlerini tamamladı. Oldukça heyecanlanan Sarsık'ın sağlık problemi yaşadığı düşünüldü.

AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar da konuşmasında, “Rıfat Sarsık başkanım 'Başkanın şeysi yeterli gelmedi' dedi. Hangi başkandan, neden bahsetti onu anlayamadım. Onu bize biraz sonra izah etsin” dedi. Ardından konuşmasına devam eden AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, şunları söyledi: "Başkanım Rifat Hisarcıklıoğlu her zaman Kayseriliyim diyerek övünmektedir. Başkanım burası da Zonguldak'ın Kayserisidir. Bir de sevgili Başkanım Çaycuma'nın çok aktif çalışkan, bir belediye başkanı var. Bugün Başkan Hisarcıklıoğlu buraya geç geldiyse, Mithat Gülşen yüzündendir. Manda yoğurdunu biraz fazla yedirmiş Başkanımı hasta etmiş. Mithat Gülşen Başkanım Ankara'ya gelir. Meclis'in iki kapısı var. Biri Dikmen biri Çankaya beni arar. Çankaya kapıdayım beni aldırıver der. Bir bakır yoğurdum var şunu Köksal Toptan'a veriver der. Ya kardeşim kapıdan seni kim aldırıyorsa yoğurdu o yer. Yoğurdu bana vermeyeceksen kime vereceksen onu ara, böyle aktif çalışkan bir ağabeymizdir."

TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu da konuşmasına Temel fıkrasını anlatmakla başlarken, yan tarafında çelenklerden biri devrildi. Konuşmasını kesen Başkan Hisarcıklıoğlu, "bir sorun var mı" diye sorduktan sonra konuşmasına devam etti. Başkan Hisarcıklıoğlu, Temel fıkrasından bahsederek şunları söyledi: "Temel sabah 5'te kalkacak fakat Fadime'ye de küs. Fadime'ye küs olduğu için bir not yazayım diyor. Fadime saat 5'te beni uyandır diye notu yazıyor. Fadime'nin tarafına koyuyor. Temel yatar sabah bir kalkar'ki 8 olmuş. Fadime'nin üstüne gidecek, Temel'in tarafında bir not, 'Temel kalk saat beş'. Bizimki böyle olmadı ama, biraz geç düştü haberiniz olsun”

Plaket verme töreninde de konuşan Başkan Hisarcıklıoğlu, Başkan Sarsık'a,”Rıfat kürsü de hakkını kaybettin heyecanlandın kaybettin. Bu iş gitti dedim ama, Zonguldak'a bir okul söz tamam dedim. Ama neresi olur Allah bilir orasını” dedi. Daha sonra öğretmen lisesinin açılışı yapıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber