Obez ambulansı ilk hastasını taşıdı

Balıkesir'de rahatsızlanan 140 kilo ağırlığındaki bir obez hastası Sağlık Bakanlığının İl Sağlık Müdürlüğüne tahsis ettiği obez ambulansı ile hastaneye kaldırıldı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 27 Mart 2013 09:42, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Obez ambulansı ilk hastasını taşıdı

Balıkesir'de rahatsızlanan 140 kilo ağırlığındaki bir obez hastası Sağlık Bakanlığının İl Sağlık Müdürlüğüne tahsis ettiği obez ambulansı ile hastaneye kaldırıldı. Balıkesir'deki obez ambulansı böylelikle ilk hastasını taşımış oldu.

Balıkesir İl Sağlık Müdürlüğünden konuyla ilgili yapılan açıklamada, 26 Mart tarihinde Halk Sağlığı Müdürlüğü Akıl Ruh Sağlığı biriminden gelen çağrı üzerine M.M. (63) isimli 140 kg ağırlığındaki hasta şahsın evinden 112 Acil Sağlık Hizmetleri ekiplerince alındıktan sonra Balıkesir Devlet Hastanesine nakledildiği bildirildi. Acil servise kaldırılan M.M. isimli obez hastası ile Balıkesir'deki obez ambulansının da bir vakayla alakalı olarak ilk defa kullanılmış olduğu kaydedildi. Balıkesir İl Sağlık Müdürlüğü, obez ambulansının Acil Sağlık Hizmetlerine ve Balıkesir halkına hayırlı, uğurlu olması temennisinde bulundu. Bu arada, hastaneye kaldırılan obez hastanın tedavisinin sürdüğü bildirildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber