Özel Sevgi Çiçeği Kreşi minikleri polis mesleğini tanıdı

Özel Sevgi Çiçeği Kreş ve Gündüz Bakımevi minikleri, idari sorumlu Kübranur Yıldız ve sorumlu müdür Meltem Gürbüzer koordinesinde Bayburt İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polisler (TDP)eşliğinde Polis mesleğini tanıdılar

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 27 Mart 2013 09:52, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Özel Sevgi Çiçeği Kreşi minikleri polis mesleğini tanıdı

Özel Sevgi Çiçeği Kreş ve Gündüz Bakımevi minikleri, idari sorumlu Kübranur Yıldız ve sorumlu müdür Meltem Gürbüzer koordinesinde Bayburt İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polisler (TDP)eşliğinde Polis mesleğini tanıdılar.

Bayburt İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polis Şubesi'nde görevli emniyet amiri Doğan Yeni,

polis memurları Sinan Serçeoğlu, Emre Erdem, Abdullah Aksoy miniklerle selamlaşıp tanıştıktan sonra onların sordukları sorulara cevap verdiler.

Miniklere Özel Sevgi Çiçeği Kreş ve Gündüz Bakımevi öğretmenleri etkinlik sırasında yardımcı olurken TDP şubesinde görev yapan polisler memnuniyet ve gülen yüzlerle miniklerin sorularını yanıtladılar.

Çocuklara polislik mesleğini tanıtan ve trafik kurallarını anlatan toplum destekli polisler, çocukların küçük yaşta doğru davranış kazanabilmeleri için trafik kurallarını sevgi çiçeği miniklerine Emniyet Genel Müdürlüğü'nün hazırladığı çizgi film eşliğinde anlattılar.

Emniyet amiri Doğan Yeni ve TDP şubesindeki polisler önce kendilerini tanıttı, daha sonra miniklerin hepsiyle teker teker ilgilendi.

Polisler,

"Polis olmak için ne yapmak gerek? Büyüyünce ne olmak istiyorsunuz? Polislerin görevleri nelerdir? Trafik İşaretleri nelerdir? Bisiklet kullanırken nelere dikkat edilmelidir?" gibi birçok soruyu sorarak miniklerden cevap almaya çalıştılar ve onların merakını giderdiler.

Polis memurları soruları yanıtlayan miniklere çikolata hediye ettiler.

Ziyaretin sonunda günün anısına topluca fotoğraf çektirildi ve etkinlik sona erdi

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber