Eşini öldüren emekli polisin hayati tehlikesi sürüyor

Edirne'de boşanmak isteyen hemşire eşi Nurcan Dönmez'i nöbette olduğu Devlet Hastanesi'nin bahçesinde 4 kurşunla öldürdükten sonra tabancayı çenesinin altına dayayıp ateşleyerek ölmek isteyen emekli polis memuru Necip Dönmez'in hayati tehlikesi sürüyor.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 28 Mart 2013 18:18, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Eşini öldüren emekli polisin hayati tehlikesi sürüyor

Devlet Hastanesi'nden Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edilen Dönmez'in, solunum cihazına bağlanarak uyutulduğu bildirildi.

Edirne Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü'nden 1.5 ay önce emekli olan polis memuru Necip Dönmez, geçen salı gecesi, kendisinden boşanmak isteyen hemşire eşi 38 yaşındaki Nurcan Dönmez'i, duruşmanın yapılmasına 12 saat kala, çalıştığı hastanenin bahçesine konuşmak için çağırıp tabancayla 4 kurşun sıkarak öldürdü. Necip Dönmez daha sonra tabancayı çenesinin altına dayayıp ateşleyerek ölek istedi. Ağır yaralanan Necip Dönmez, Edirne Devlet Hastanesi'nde ilk müdahalesinin ardından ameliyata alındı. Durumu ağır olan Dönmez bugün, ambulansla Devlet Hastanesi'nden, Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi. Dahili yoğun bakım servisine alınan emekli polis memurunun solunum cihazına bağlı olarak uyutulduğu belirtildi.

Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi yetkililerinden alınan bilgiye göre, sevk edilmesinin ardından bir operasyon daha geçiren Necip Dönmez'in çene altından giren ve göz hizasından çıkan kurşunun beyne zarar vermediği, yüzündeki hasarın ise tamir edildiği ve ancak hayati tehlikesinin sürdüğü bildirildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber