Koncuk: Bakan Bayraktar'dan açıklama bekliyoruz

Koncuk: ''Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar'dan detaylı açıklama bekliyoruz''

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 29 Mart 2013 15:08, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Koncuk: Bakan Bayraktar'dan açıklama bekliyoruz

Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk, Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar'ın memurlara yönelik ifade ettiği iddia edilen sözleriyle ilgili detaylı açıklama beklediklerini bildirdi.

Koncuk, yazılı açıklamasında, Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar'ı eleştirdi.

Devletten maaş alan hiç kimsenin boş oturmasını kabul edemeyeceklerini belirten Koncuk, ''Ancak idarecilerin görevi de emrindeki çalışanları daha verimli ve etkin çalışır hale getirmektir. Sayın Erdoğan Bayraktar da bir bakan olarak, şikayet merci değil, icra merci konumunda bulunmaktadır. Kamu çalışanlarının verimli çalışmasını sağlayacak kişi de bizzat kendisinin de içinde bulunduğu yönetici kadrolarıdır'' değerlendirmesinde bulundu.

Bakan Bayraktar'dan ''memurlar yan gelip yatıyor'' dediği iddiasıyla ilgili detaylı açıklama beklediklerini ifade eden Koncuk, şunları kaydetti:

''Çalışmadığını iddia ettiği memurlar kimlerdir- Bunlar hangi kurumlarda görev yapmaktadır- Bu kimselerin tespiti kimler tarafından, hangi kriterler göz önüne alınarak yapılmıştır-

Sayın Erdoğan Bayraktar bu talihsiz beyanı ile yaklaşık 2,5 milyon memur ve 10 milyon memur ailesini yan gelip yatan, devletten hak etmedikleri ücreti alan insanlar olarak göstererek, haramzade ilan etmiş bulunmaktadır. Tüm memurlardan ve memur ailelerinden özür dilemeye davet ediyoruz.''

Muhabir: İlkay Güder

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber