'Bu yol bizim yol' kavgası kanlı bitti

Adıyaman’da, daha önceden husumetli olan iki aile arasında ‘Bu yol bizim’ meselesi yüzünden çıkan tartışmada, 1 kişi yaralanırken, 4 kişi gözaltına alındı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 31 Mart 2013 18:20, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
'Bu yol bizim yol' kavgası kanlı bitti

Adıyaman'da, daha önceden husumetli olan iki aile arasında 'Bu yol bizim' meselesi yüzünden çıkan tartışmada, 1 kişi yaralanırken, 4 kişi gözaltına alındı.

Örenli Mahallesinde, traktörle evine gitmek isteyen Osman E. isimli şahıs, daha önceden husumetli olduğu ailenin evlerinin önünden geçmek istedi. Osman E'nin evlerinin önünden geçtiğini gören Kadir, Abdullah, Abuzer ve Hüseyin Ç isimli şahıslar, Osman E'yi durdurarak 'Bu yol bizim yol' diyerek geri dönmesini ve bir daha bu yolu kullanmamasını söyledi. Yol meselesi yüzünden çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Çıkan kavgada Osman E isimli şahıs husumetlileri tarafından kafasına ve vücuduna aldığı odun darbeleriyle yaralandı. Osman E, vatandaşlar tarafından otomobille Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Öte yandan 'Bu yol bizim yol' diyerek Osman E'yi yaralayan Kadir, Abdullah, Abuzer ve Hüseyin Ç isimli şahıslar olay yerine gelen polisler tarafından gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber