Seyyah bizim iller projesi ile Erzurum'u gezdiler

Bakanlığın "Seyyah Bizim İller Projesi" kapsamında Erzurum'a davet ettiği Bin 200 öğrenciye şehri ve Palandöken Kayak Merkezi'ni gezdirdi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 01 Nisan 2013 16:38, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Seyyah bizim iller projesi ile Erzurum'u gezdiler

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezleri, Bakanlığın "Seyyah Bizim İller Projesi" kapsamında Erzurum'a davet ettiği Bin 200 öğrenciye şehri ve Palandöken Kayak Merkezi'ni gezdirdi. Öğrenciler, ilk kez gondola bindi.

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın "Seyyah Bizim İller Projesi" kapsamında Erzurum'a davet ettiği Bin 200 öğrenciye şehri gezdirdi. Gençlik Merkezleri Müdürlüğü aracılığı ile Erzurum'un 20 ilçesinden tespit edilen Bin 200 öğrenci Erzurum'un tarihi ve turistik yerleri ile spor tesislerini gezdi. Öğrenciler Palandöken Kayak Merkezi'ne de çıkarak gondola bindi. Gondol liftle zirve yapan gençler, bu proje nedeniyle Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç'a teşekkür ederken, Bakan Kılıç sayesinde Erzurum'un tarihi ve turistik yerleri ile Palandöken Kayak Merkezi'ni görme şansı bulduklarını ve gondola binme heyecanı yaşadıklarını söyledi. 14-24 yaş aralığındaki gençlerin13 Nisan 2013 tarihinde ise Trabzon'a gideceklerini ve Trabzon'u gezeceklerini belirten Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar,

"Bakanlığımız tarafından uygulanan projeyi Erzurum'da hayatiyete geçirdik. 20 ilçemizden gelen öğrencileri ağırladık. Şehrimizde bulunan 2011 UNIVERSIADE tesislerini ve spor tesisleri ile tarihi ve turistik yerler ile Palandöken Kayak Merkezi'ni onlara gezdirdik. Cumartesi günü bayanları, Pazar günü de erkekleri 1 günlük hareketlilik projesi kapsamında yoğun bir iki gün geçirmelerini sağladık" dedi.

Öğrencilerle birlikte Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, Yakutiye İlçe Müdürü Suat Yılmaz,

Palandöken İlçe Müdürü ve Gençlik Merkezleri Müdürü Köksal Kaçmaz ile GHSİM Personel Müdürü Selami Kızılkaya sabah kahvaltısında buluştu. Öğrenciler, Erzurum'da güzel gün geçirmenin mutluluğunu söyledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber