Budamak için çıktığı ağaçta bayıldı

Ataşehir'de, 32 yaşındaki Serkan Yıldız kesmek için çıktığı kavak ağacında baygınlık geçirdi

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 01 Nisan 2013 21:45, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Budamak için çıktığı ağaçta bayıldı

Ağaca çıkan komşusu tarafından düşmesi engellenen Serkan Yıldız, itfaiye ekibi tarafından kurtarıldı. Barbaros Mahallesi Barbaros Caddesi 139 numaradaki olay şöyle meydana geldi: Serkan Yıldız evlerinin önündeki kavak ağacını kesmek istedi. Elinde baltayla ağaca çıktı. Serkan Yıldız bir süre sonra ağaçta fenalaştı. Bir komşusu, yakınlarından yardım isteyen Serkan Yıldız'ın yanına çıktı.

Komşusu, baygınlık geçiren Serkan Yıldız'a sarılarak düşmesini engelledi. Hemen itfaiye ve sağlık ekiplerine haber verildi. Olay yerine önce ambulansla sağlık ekipleri geldi. Vatandaşlar itfaiye ekiplerine bir an önce gelmeleri için telefon açtı. İtfaiye ekiplerin gelmesiyle ağaçta mahsur kalan Serkan Yıldız'ı kurtarma çalışması başladı. Bir itfaiye eri merdivenle Serkan Yıldız'ın mahsur kaldığı yere ulaştı.

Serkan Yıldız'ın düşmemesi için önce emniyet kemeri takıldı. Daha sonra Serkan Yıldız dikkatli bir şekilde sepete alındı. Baygın halde sepete alınan Serkan Yıldız aşağı indirildikten sonra sedyeyle ambulansa alınıp hastaneye götürüldü.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber