Nisan'da kayak keyfi

Türkiye’nin önemli kayak ve kış turizm merkezlerinden olan Erciyes Dağı, Nisan ayında da vatandaşlara kayak yapmanın zevkini yaşattı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 02 Nisan 2013 11:06, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Nisan'da kayak keyfi

Erciyes Kayak Merkezi Nisan ayının ilk günlerinde vatandaşların uğrak yeri oldu. Kayak severler, ilkbahar'da da kayak ve sucuk ekmek keyfi yaşadı. Kayseri'nin çevre illerinden gelen gruplar Erciyes'te karın keyfini doyasıya çıkardı.

Kayak merkezine gelen vatandaşlar, sıcak havada kayak yaparak eğlendi. Kayak yapmasını bilmeyenler de kiraladıkları kızaklarla kaydı. Sıcak havada kayak yapan vatandaşlar, Erciyes Dağı manzarası eşliğinde, sucuk ekmeğinin tadına da vardı.

Kayak yapmak için Nevşehir'den geldiklerini ve Nisan ayı olmasına rağmen kayak yapabildiklerini söyleyen Mustafa Kemal Metin, “Öğretmen arkadaşlarımızla beraber grup olarak Nevşehir'den geldik. Burası gerçekten harika, her şey mükemmel olmuş. İlk defa geliyoruz. Gerçekten çok güzel olmuş. Nisan ayında kar keyfi yaşıyoruz. Çocuklarımızla beraber geldik ve hem biz hem onlar çok eğleniyoruz” şeklinde konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber