Konya hırsızlık anı güvenlik kamerasına yansıdı

Konya'da kamoyetin sahibi kasadan yük indirirken ön koltuktan cüzdan ve Fotoğraf makinası çalan hırsızlıktan kaydı bulunan 23 yaşındaki Vedat Ç. ve 23 yaşındaki Nafi K., polis tarafından yakalandı

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 02 Nisan 2013 20:58, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Konya hırsızlık anı güvenlik kamerasına yansıdı

Konya'da kamoyetin sahibi kasadan yük indirirken ön koltuktan cüzdan ve Fotoğraf makinası çalan hırsızlıktan kaydı bulunan 23 yaşındaki Vedat Ç. ve 23 yaşındaki Nafi K., polis tarafından yakalandı. Hırsızlık anı ise bir işyerinin güvenlik kamerası kayıtlarını yansıdı.

Olay, geçen cuma günü merkez Karatay İlçesi Akif Paşa Mahallesi İstanbul Caddesi'nde meydana geldi. Nakliyecilik yapan 46 yaşındaki Ali Korkmaz, İstanbul Caddesi'ndeki bir iş yerine kamyonetiyle mobilya eşyası getirdi. Korkmaz, kasadaki eşyaları indirirken bu fırsatı değerlendirmek isteyen 2 kişi kamyonetin yanına geldi. Şüphelilerden 23 yaşındaki Nafi K. gözcülük yaparken, arkadaşı 19 Vedat Ç.'de kamyonetin kapısına yaklaştı. Araç sahibi Ali Korkmaz'ın eşyalarla ilgilendiği sırada kamyonetin kapısını açan Vedat Ç. cüzdan ve Fotoğraf makinasını alarak olay yerinden uzaklaştı. İşlerini bitirdikten sonra kamyonetine binince içinde kredi kartları bulunan cüzdanı ve Fotoğraf makinasının çalındığını gören Ali Korkmaz polise haber verdi. Çevredeki güvenlik kamera kayıtlarını inceleyen polis, hırsızlık anının güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendiği belirlendi. Daha önce hırsızlıktan kayıtları bulunan ve çaldıkları cüzdandaki kredi kartıyla 700 lira harcama yaptıkları tespit edilen Nafi K. ve Vedat Ç. ile Fotoğraf makinasını satın aldığı belirlenen 19 yaşındaki G.N. polis tarafından göz bugün gözaltına altına alındı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber