İçkili yer bölgeleri belirlendi

Burdur Belediye Meclisi Nisan ayı toplantısı, Halı Sarayı Meclis Salonu'nda yapıldı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 04 Nisan 2013 21:03, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
İçkili yer bölgeleri belirlendi

Burdur Belediye Başkanı Sebahattin Akkaya'nın başkanlığında gerçekleşen toplantıda 10 gündem maddesi görüşüldü. Nisan ayı toplantısının ilk 3 maddesinde Belediye Encümeni, Plan ve Bütçe Komisyonu, İmar Komisyonu kapalı zarf usulü ile seçildi. seçim sonucu Belediye Encümen Üyeliğine Murat Karagöz, Binnur Çığrı, Hasan Onur Ölmez seçildi. Plan ve Bütçe Komisyonu Üyeliğine Hasan İşler, Ömer Öğütlü, Burhan Cahit Karakurt, İsmail Ertan kaynar, Gökhan Kalkan, İmar Komisyonu'na ise Süleyman Ceyhan, Ali Sevinç, Zehra karabay Şener, Tahsin Akça, Binnur Çığrı seçildi.

2. Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyeti'ni oluşturacak kurula, Burdur Belediyesini temsil edecek üyeler oybirliği ile seçildi.

Burdur Belediye Meclisi'nin uzun zamandır görüşüldüğü İçkili Yerler Bölgesi olarak önerilen bölgelerin oylaması yapıldı. Hükümet Caddesi Mayıs ayı gündemine ertelenirken, Şehit Özpolat Caddesi, Susamlık Tepesi ve çevresi, Şehit Ersan Caddesi'nin sol tarafı, Yunus Emre Caddesi (Şeker fabrikası dahil), Ali Kemal Erdem Bulvarı sağ tarafı (Serenler Otel ve Polis Tesisleri'ne kadar olan bölge) içkili yer bölgeleri olarak belirlendi.

Oylamada Erenardıç Bölgesi, Meclis Üyeleri tarafından 24 ret oy alarak, içkili yerler bölgesine dahil edilmedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber