Bulanık'a atanan doktorlar görevine başladı

Muş'un Bulanık Devlet Hastanesi'ne atanan uzman doktorlar göreve başladı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 06 Nisan 2013 16:07, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Bulanık'a atanan doktorlar görevine başladı

Bulanık Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Sadrettin Arslan yaptığı açıklamada, Bulanık Devlet Hastanesi'ne atanan Kardoyoloji Uzmanı Dr. Yususf Türkmen, Anestezi ve Reanimasyon Uzmanı Dr. Zeliha Aycan Kundakcı, Radyoloji Uzmanı Dr. Gamze Taran Karaarslan ve pratisyen doktor Umut Serkan Söztanacı hasta kabul etmeye başladıkları belirtildi.

Dr. Arslan, yeni göreve başlayan doktorları muayene odalarını ziyaret ederek görevlerinde başarılar diledi. Dr. Aslan, "Bulanık Devlet Hastanesi modern bir hastane olup, her gün kadrosuna yeni doktorları ekleyecektir. Ameliyathanemiz faaliyete geçmiştir. Özellikle kardiyoloji doktorumuzun göreve başlaması bizleri sevindirmiştir. Yeni atanan ve göreve başlayan 17 uzman doktor ile hastanede hizmet veren uzman ve pratisyen doktor sayısını 22'ye yükseldi" dedi.

Hastanede 17 uzman doktor, 3 pratisyen tabip, 1 eczacı, 1 psikolog, 1 odometrist, 1 diş tabibi olmak üzere 23 idari personel, 4 ebe, 12 teknisyen, 52 hemşire ve 210 personelin görev yaptığını ifade eden Bulanık Devlet Hastanesi Başhekimi Sadrettin Arslanı, hastanenin yeni atamalarla birlikte ilçe halkına daha iyi koşullarda sağlık hizmeti vereceğini söyledi.

Dr.

Arslan, "Bilindiği üzere bazı hekimlerimizin mecburi hizmet sürelerinin dolması üzerine hastanemizden ayrılmışlardır. Bazı branşlarda hastanemizde ihtiyaç artmıştır. İhtiyacın artması gibi nedenlerinden dolayı boşalan veya ihtiyaç duyulan branşlarda bakanlığımızca uzman hekim takviyesi yapılmıştır. Büyüyen ve gelişmekte olan hastanemiz hizmet ağına her geçen gün yeni hekimlerin eklenmesiyle birlikte vatandaş memnuniyetinin üst seviyede tutulması sağlanmaktadır. Ayrıca eksik olan diğer dallarda da atamaların yapılması için gerekli girişimlerde bulunduk. Tabii ki bazı sıkıntılarda yaşıyoruz. Yeni hastanemiz büyük ve modern bir hastane doktor ihtiyacımız çoktur. Yeni gelen doktorlarımız var, ama gidenler olduğu zaman büyük sıkıntı çekiyoruz. Bulanık halkına en hizmetti sunmak için elimizden gelen bütün çabayı sarf edeceğiz" şeklinde konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber