Anaokulu öğrencileri emniyeti ziyaret etti

Yozgat'ın Sorgun Anaokulu öğrencileri ve öğretmenleri emniyet teşkilatının 168. kuruluş yıl dönümü nedeniyle Sorgun İlçe Emniyet Müdürü İbrahim Üney'i makamında ziyaret ettiler

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 09 Nisan 2013 13:40, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Anaokulu öğrencileri emniyeti ziyaret etti

Yozgat'ın Sorgun Anaokulu öğrencileri ve öğretmenleri emniyet teşkilatının 168. kuruluş yıl dönümü nedeniyle Sorgun İlçe Emniyet Müdürü İbrahim Üney'i makamında ziyaret ettiler. Emniyet Müdürü İbrahim Üney, öğrencileri ve öğretmenleri sıcak bir şekilde karşılayarak, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Sorgun İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevli polisler öğrencileri ve öğretmenleri emniyet binası önünde karşılayarak, öğrencilere kolonya ve şeker ikramında bulundular. Daha sonra Emniyet Müdürü İbrahim Üney'i makamında ziyaret eden öğrenciler, emniyet teşkilatının 168. kuruluş yıl dönümünü kutladılar. Üney, bütün tehlikeli yönlerine rağmen, mesleğin insan hayatını korumaya yönelik hizmet olduğunu belirterek "Polis öncelikle ahlaklı, onurlu ve ilkeli insan olarak daima vatandaşın yanındadır. Toplumda olabilecek her türlü olumsuzluk ve asayişi bozucu durumlarda polis vatandaşın yanında ve tehlikenin içindedir. Diğer yandan, polis, vazifesi itibariyle suç olmadan engelleme ve masumları korumakla yükümlüdür. Aynı zamanda da suçluyu da kötü davranışına engel olarak bir nevi koruma vazifesi üstlenir" diye konuştu. Konuşmaların ardından öğrenciler Emniyet mensuplarına çiçek verirken, emniyet personeli tarafından öğrencilere çikolata ikram edildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber