Erdoğan: Anayasa için süre bitti

BAŞBAKAN Erdoğan Kırgızistan ve Moğolistan’ı kapsayan seyahatinin ilk ayağı olan Bişkek yolunda uçakta konuştu.

Kaynak : Star Gazetesi
Haber Giriş : 10 Nisan 2013 07:28, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Erdoğan: Anayasa için süre bitti

Mustafa Kartoğlu

PEŞİNİ BIRAKMAYACAĞIZ

Silivri'de yaşananlar kabul edilebilir gibi değil. Açıkça anayasanın, kanunların ihlalidir. Bu işin peşini bırakmayız. İş fezlekelerin Meclis'e gelmesi noktasına varırsa, üzerimize düşeni yaparız. Eğer bir hak arayacaksanız bunu hukuk içinde aramalısınız. Yargının tavrı ne olacak merak ediyorum. Yasalar ortada. Meclis'te var ama Silivri'de kürsü dokunulmazlığı yok. Ceza kanunun da da bu konuda çok ağır hükümler var. Anayasa 138 çok net. Ayrıca TCK 227 var.

FATİH TERİM AKİL İNSAN

(Fatih Terim'in tartışılan hareketlerini gördünüz mü?)?Fatih'in meşgalesi olmasa Akil İnsanlara alırdım. Sadece sporlarla ilgili değil, bütün meselelerde siyasi derinliği olan bir insan.

ÇEKİLME SİLAHSIZ

Ufak tefek sıkıntılar oldu ama süreç iyi ilerliyor. Suriyeli PKK'lılar büyük ölçüde çekildi ve Suriye'ye gittiler. Büyükşehir ziyaretlerim var. Diyarbakır, Van ve Urfa'ya da gideceğim.

ÇÖZÜME DESTEK

Genel yüzde 58. Akdeniz'de iyi, Karadeniz ve Ege de düşük. Karadeniz'de 43/43 Ege'de biraz sorun var. CHP ve MHP faktöründen başka bir şey de yok. Aynı şeyi referandum da yaşadık.

CHP'YE GİTMEM

Sayın Kılıçdaroğlu yeni genel merkeze bekliyormuş. Öyle bir şey yok. Bizim Genel Merkezimiz bombalandı. Senaryo deyip sulandırmak istediler, bir geçmiş olsun dileğinde bile bulunmadılar.

ANAYASA İÇİN SÜRE BİTTİ

Süre zaten bitti. Ama biz döndükten sonra Cemil Bey'le (TBMM?Başkanı Cemil Çiçek) bir araya geleceğiz. Bizim açımızdan süre bitti.

GAZZE ZİYARETİ

Amerika seyahati sonrası.

FENERBAHÇE

Tur atlayalım yeter. Final oynarsa giderim.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber