Adana'daki çete davası tahliyeleri

Adana'da aralarında Büyükşehir Belediye Meclisi 1. Başkan Vekilinin bulunduğu 7 kişi tahliye edilirken, sanıkların tahliyesi sırasında cezaevi önünde izdiham yaşandı

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 12 Nisan 2013 22:23, Son Güncelleme : 19 Şubat 2019 14:43
Adana'daki çete davası tahliyeleri

Adana'da aralarında Büyükşehir Belediye Meclisi 1. Başkan Vekilinin bulunduğu 7 kişi tahliye edilirken, sanıkların tahliyesi sırasında cezaevi önünde izdiham yaşandı.

Adana 8'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde 'Çete kurmak, rüşvet, tehdide azmettirme, ihaleye fesat, dolmuş ve otobüsçülerden zorla Adana Demirspor'a bağış adı altında para toplanması' suçlarından yargılanan 63 sanıktan tutuklu Büyükşehir Belediyesi 1. Başkan Vekili , Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı, Ekmek Fabrikaları Müdürü, H. B., T. Ö., E. E. ve S. Z. için bugün ki mahkemede tahliye kararı verildi.

Tahliye kararının ardından Kürkçüler Cezaevi'ne akın eden sanık yakınları, burada davul ve zurna eşliğinde halay çekerek beklemeye başladı. Saatlerce süren bekleyişin ardından tahliyelerin başlamasıyla hapishane önünde büyük bir sevinç yaşandı. Başkan Vekilinin hapishaneden çıkışı sırasında izdiham oluştu. ... için hapishane önünde bir de kurban kesildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber