Güngören'deki çatışmada vurulan kadın güvenlik kamerasında

Güngören'de iki grup arasında çıkan silahlı çatışmada yaralanan kadının, vurulma sonrası hali ve yaşanan panik güvenlik kameralarına saniye saniye görüntülendi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 13 Nisan 2013 22:56, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Güngören'deki çatışmada vurulan kadın güvenlik kamerasında

Olay Güngören Güven Mahallesi Menderes Caddesi'nde dün akşam saat 21.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre; ellerinde tabanca bulunan 2 ayrı grup arasında henüz bilinmeyen nedenle silahlı çatışma çıktı. Kalabalığa rağmen gruptakiler birbirlerine ateş ederken, paniğe kapılan vatandaşlar da bu sırada sağa sola kaçıştı. Silahlı çatışmaya giren gruptakilerin silahlarından çıkan kurşunlar cadde üzerinde yürüyen 1'i kadın 2 kişiye isabet etti. Çatışmada olaya karıştıkları iddia edilen 2 şüpheli de yaralandı. Onlarca insanın arasında dehşet saçan magandaların vurduğu yaralı kadının, can havliyle bir işyerine sığınması güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

Görüntülerde silah seslerinin gelmesi üzerine iş yerinin önünde bulunan vatandaşlar panik halinde işyerinin içerisine koşuyor. Kısa bir süre sonra magandaların hedefi olan ve sırtından vurulan kadın yanında arkadaşı ile düşe kalka can havli ile içeriye giriyor. Bu sırada görüntülerde kendinin vurulduğundan habersiz kadın yanındaki arkadaşını sakinleştirmeye çalışıyor. Sırtında acı hissettiğini söyleyen kadına işyeri içerisinde bulunan vatandaşlar yardım ediyor. Bu sırada kadının yaralı olduğunun anlaşılması üzerine sağlık ekiplerine haber veriliyor. Sağlık ekiplerinin kontrolünün ardından yaralı kadın hastaneye götürülüyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber