18 Nisan 2013'ten önemli gündem başlıkları

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 18 Nisan 2013 00:42, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

1- Cumhurbaşkanı Abdullah Gül Muş'ta

- Cumhurbaşkanı Gül, valiliği ve belediye başkanlığını ziyaret edecek, Selçuklu Park Restoran'da öğle yemeği yiyecek.

- 49. Motorlu Piyade Tugay Komutan Yardımcılığı ve Muş Alparslan Üniversitesi Rektörlüğünü ziyaret edecek Gül, Hayal Düğün ve Yemek Salonu'ndaki akşam yemeğine katılacak. Kalkınma Bakanı Cevdet

Yılmaz, Cumhurbaşkanı Gül'e refakat edecek.

2- TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu'nun 4. kuruluş yıl dönümü münasebetiyle yapılacak plaket törenine katılacak. Programda, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin ile AB Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış da yer alacak.

- Çiçek, TBMM'nin açılışının 93. yılı dolayısıyla Türk Parlamenterler Birliği Türk Sanat Musikisi Korosu'nun konserini izleyecek.

3- AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, parti genel merkezinde, Ege bölgesi milletvekilleri ile kahvaltılı toplantı yapacak.

4- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara Ekin Tiyatrosu tarafından Nazım Hikmet Kongre Merkezi'nde sahnelenen, "Söz Meclis'ten İçeri" oyununu izleyecek

5- Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, TRT tarafından düzenlenen Uluslararası Medya ve Çocuk Kongresi'nin kapanışına ve ''2012 Yılı Medya Etik Ödülleri'' törenine katılacak.

6- Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, işçi ve işveren sendikalarıyla alt işverenliğe ilişkin toplantı yapacak, Güneydoğum Derneği ödül törenine katılacak.

7- TBMM'den

- TBMM Genel Kurulu'nda, Türkiye Demiryolu Ulaştırmasının Serbestleştirilmesi Hakkında Kanun Tasarısı ele alınacak.

8- Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi play-off yarı final serisi üçüncü maçında, Kayseri KASKİ ile Fenerbahçe, Kadir Has Spor Salonu'nda karşı karşıya gelecek.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber