TOKİ Başkanı Erdoğan Bayraktar, öncelikli hedeflerinin; dar gelirli ve fakir vatandaşların yüzde 10-25 peşin, kalanı on yıl vadeli ev sahibi olmalarını sağlamak olduğunu belirtti.

Haber Giriş : 08 Aralık 2003 17:29, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
TOKİ Başkanı Erdoğan Bayraktar, öncelikli hedeflerinin; dar gelirli ve fakir vatandaşların yüzde 10-25 peşin, kalanı on yıl vadeli ev sahibi olmalarını sağlamak olduğunu bildirdi.

TOKİ Başkanı Bayraktar, TOKİ Bülteni'nin Aralık ayı sayısında yayımlanan 'TOKİ'nin hedefi ve kalite anlayışı' başlıklı yazısında, kanunun verdiği yetkiler, devletin imkanları ve hükümetin programı çerçevesinde yurdun birçok köşesinde konut seferberliği başlatıldığını açıkladı. Öncelikli hedeflerinin, dar gelirli ve fakir vatandaşların yüzde 10-25 peşin, kalanı on yıl vadeli cuzi taksitlerle kira öder gibi, örnek toplu konut alanlarında ev sahibi olmalarını sağlamak olduğunu belirten Bayraktar, ''Ayrıca konut seferberliği sürecinde konut üretiminin artırılmasıyla ekonominin canlandırılması ve işsizliğin azaltılmasıdır'' diye konuştu. Bayraktar açıklamasında şunları ifade etti:

''Bu hedeflere ulaşabilmek için herşeyden önce İdare çalışanları, tecrübe ve bilgi birikimlerini ortaya koyup, hükümetimizin maddi ve manevi desteği ile yoğun bir çaba içine girmiştir. TOKİ için kaliteli hizmet sunmak; kamu kaynaklarını mevzuat çerçevesinde verimli olarak kullanmak demektir. Bunun için İdaremiz toplam kalite yönetimine geçmek için bir çaba içine girmiştir. Oluşturduğumuz Kalite Yönetim Sistemi ile iş ve işlemlerimizin standartlara uygun biçimde gerçekleştirilmesi sağlanacaktır''.

habervitrini

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber