Miniklerin İngilizce gösterisi hayran bıraktı

Malatya'da, minik öğrenciler tarafından sunulan İngilizce gösteriler herkesi büyüledi

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 20 Nisan 2013 10:02, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Miniklerin İngilizce gösterisi hayran bıraktı

Malatya'da, minik öğrenciler tarafından sunulan İngilizce gösteriler herkesi büyüledi.

Özel İbrahim Yücel İlköğretim Okulu tarafından dünya dili olan İngilizceyi öğrenmeye farkındalık oluşturmak ve öğrencilerin sosyalleşmesi amacıyla "İngilizce Gecesi" düzenlendi.

Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen İngilizce Gecesi'nde açılış konuşmasını yapan Okul Kurucu Temsilcisi ve Müdürü Rıfat Yücel, "Yabancı dilin önemine vurgu yapmak, özellikle dünya dili olan İngilizceyi öğrenmeye farkındalık oluşturmak, aynı zaman da çocuklarımızın sosyalleşmesini sağlamak amacıyla "İngilizce Gecesi" düzenledik. Okul olarak bizde yabancı dil öğrenimine büyük önem veriyoruz. Bu nedenle 2013-2014 eğitim-öğretim döneminde haftada 8 saat İngilizce eğitiminin yanı sıra 4'ncü sınıflarımızdan başlamak üzere Almanca eğitimi de veriyoruz. Profesyonel çalışmalara ek olarak önümüzdeki eğitim döneminde hafta sonlarını da içine alacak şekilde sosyal aktiviteleri üst seviyeye çıkarıp, öğrencilerimizin kendilerini en iyi şekilde ifade edebilmelerini sağlamak için çalışmalarımıza aynı bir önem vereceğiz" dedi.

Yücel'in konuşmasının ardından minik öğrenciler İngilizce gösterileriyle sahne aldı. İngilizce gösterileri ve bilgileriyle kendilerini izlemeye gelen ebeveynlerinin takdirini toplayan minikler, geceye damgalarını vurdu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber