Aydın Kent Hastanesi'nde erken 23 nisan coşkusu

Özel Aydın Kent Hastanesi'nde düzenlenen 23 Nisan Çocuk Şenliği ve Resim Yarışması renkli görüntülere sahne oldu

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 21 Nisan 2013 10:42, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Aydın Kent Hastanesi'nde erken 23 nisan coşkusu

Özel Aydın Kent Hastanesi'nde düzenlenen 23 Nisan Çocuk Şenliği ve Resim Yarışması renkli görüntülere sahne oldu. Hediyelerle sevinen minikler, şarkılarla doyasıya eğlendi.

Özel Aydın Kent Hastanesi'nde düzenlenen 23 Nisan Çocuk Şenliği ve Resim Yarışması'na katılan Aydınlı minikler 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusunu erken yaşadı. Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Yasin Bulut'un hazırladığı proje kapsamında düzenlenen 23 Nisan Çocuk Şenliği ve Resim Yarışması, Aydın'da yaşayan 50 çocuk ve ailesini bir araya getirdi. Hastanenin bahçesinde gerçekleştirilen etkinliğe Hastane İşletme Müdürü Ercüment Erle, Dr. Yalçın Eroğlu, Dr. Birsen Memiş, Dr. Yasin Bulut, Dr. Yasemin Kıvrak, Dr. Volkan Kıvrak, Başhemşire Asya Okka, İnsan Kaynakları ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Zehra Şahin, hastane personeli, çocuklar ve aileleri katıldı.

23 Nisan Çocuk Şenliği ve Resim Yarışması'na müracaat eden 50 miniğin yaptığı resmin değerlendirilmesi sonucu dereceye giren çocuklar ödüllendirildi. 3-4 Yaş Grubu, 5-6 Yaş Grubu, 7-8 Yaş Grubu ve Jüri Özel Ödülleri olmak üzere dört ayrı kategoride dereceye giren ilk üç çocuğuna hediyeleri hastane doktorları tarafından verildi. Yarışmaya katılan tüm çocuklara da çeşitli armağanların takdim edildiği etkinlikte, minikler şarkılar eşliğinde eğlendi.

Aileleri ve doktor büyükleriyle bir araya gelen minikler, unutulmaz bir gün yaşadı.

Etkinliğe resimleriyle katılan çocuklara ve ailelerine teşekkür eden Dr. Yasin Bulut, "23 Nisan, TBMM açılış günü olması nedeniyle izim için önemli bir gündür. Büyük Önder Atatürk, bugünü tüm dünya çocuklarına armağan etmiştir. Bugün burada şenliği düzenlememize vesile olan çocuklarımızı çok seviyoruz. Göreve başladığım 2009 yılından bu yana sizleri tanımaktan ve sizlerle ilgilenmekten büyük mutluluk duydum. Acı ve ağrılarınızı dindirip yüzünüzü gülümsetebildiysem ne mutlu bana. Böyle bir etkinlik düzenleyerek siz çocuklarımızla bir araya gelip, 23 Nisan heyecanını paylaşmak istedik. Bana bu konuda destek veren tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber